NIEUW: DEFINITIEF ONTHAREN, huidverjonging en meer met IPL + sPTF


Vanaf nu is het mogelijk om definitief af te rekenen met ongewenste haargroei door middel van IPL + sPTF lichtflitstherapie.

Elke plek op het lichaam is geschikt voor deze methode.

Ook huidverjonging en de behandeling van “couperose” en pigmentvlekjes is mogelijk.

  • sPTF+ (Photo Therapie Flash) gebruikt de nieuwste technologie voor flitstherapie. Deze technologie wordt aanbevolen door de huidige internationale medische en esthetische industrie.
  • Geselecteerde kleuren werken in op huidproblemen zonder hierbij de huid te beschadigen.
  • De sPTF+ technologie is een verbetering van IPL ( Intense Pulse Licht), het combineert licht energie met warmte-energie om een maximaal effect te bereiken. Het is een veilige, pijnloze en effectieve behandeling voor ontharen, huidverjonging, acne, pigmentvlekken, spider naevi en couperose.

 IPL

Ontharen:

De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van het haar bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de tempratuur in het haarzakje meer dan 70 graden bereikt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af  en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

 IPL 1

Pigmentatie/ouderdomsvlekken:

Met het speciale licht van de filter kunt u pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmaskers doen verminderen. Het ingekapselde pigment wordt zachtjes en veilig afgebroken terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van de huidcellen wordt gestimuleerd.

 

Couperose:

Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaatjes gecoaguleerd (gestremd) en de bloedstroom afgesloten. Deze behandeling is ideaal voor couperose, spider naevi en kleine adertjes op de benen.

 

Huidverjonging:

Iedereen wil er jong en mooi uitzien, daarom wordt IPL meer en meer toegepast voor huidverjonging. Het zorgvuldig gefilterde licht waarborgt, dat alleen die golflengtes de huid bereiken die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De behandeling huidverjonging met IPL zorgt voor een frisse, jonge uitstraling.

IPL2

Bel me voor een afspraak.

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug om een afspraak te maken.

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.

Producten-Mooi-Zo