Over Mooi Zo

Angelique Maenen

Angelique Maenen behaalde haar diploma voor schoonheidsspecialist in 2006 en volgde de opleiding Dermatologie en slaagde voor dat examen in 2011 en voor de vervolgopleiding in 2017. Zo heeft zij gedegen kennis opgedaan om een ieder goed te kunnen adviseren als het gaat om huidverzorging dan wel –verbetering. Ook om indien nodig mensen te kunnen doorverwijzen naar dermatoloog of arts, alsmede om de (uit)werking zelfstandig te kunnen bepalen omtrent de diverse therapieën en apparatuur die gebruikt wordt in de schoonheidsbranche.

IMG-20210924-WA0002 (003)
Schoonheidssalon “Mooi Zo!!” opende haar deuren in 2006 en is in 2008 uit haar jasje gegroeid en verhuisd van Den Haas naar het huidige adres aan de Weteringstraat. Steeds actief en luisterend naar haar klanten om hen nog meer van dienst te zijn en vooruitstrevend als het gaat om de huid en huidverbetering. Zo voltooide Angelique in 2012 de cursus “face-lift massage” , pigmentstoornissen en acné.

On oktober 2016 behaalde Angelique het certificaat voor de Natural Face Lift methode : een manuele massage techniek ter verjonging van het gelaat en verbetering van de huid met verbluffende resultaten.  

 

 

Mooi Zo is donateur van het Wereld Natuur Fonds  en Cliniclowns

 cliniclowns

 

Bel me voor een afspraak.

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug om een afspraak te maken.

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.

Angelique-Mooi-Zo