Microdermabrasie

Huidverbetering door microdermabrasie

Microdermabrasie is een effectieve methode om de (gelaats)huid een jonger uiterlijk te geven, rimpels minder diep te maken, fijne lijntjes te laten verdwijnen en (acné)-littekens aanzienlijk te verbeteren.Ook knapt een doffe huid er enorm van op en vervagen pigmentvlekken van kleur of verdwijnen volledig. Met de microdermabrasie methode worden microkristallen op de huid “gespoten”en direct weer opgenomen. Zo wordt de bovenste huidlaag verwijderd, eigenlijk “ge-zandstraald”.

Een nieuwe gave huid is het direct zichtbare resultaat, echter zal de huid ook indirect reageren door het “herstelproces” in gang te zetten, door middel van de aanmaak van nieuw collageen en elastine, waardoor een werkelijke huidverbetering c.q. –verjonging plaatsvindt.  Deze methode is ook zeer geschikt voor de behandeling van rimpels op het decolleté.

Na slechts één behandeling is er al een goed resultaat zichtbaar, maar om een zo optimaal mogelijke huidverbetering te krijgen zal een kuur van 6 en in sommige gevallen 10 behandelingen geadviseerd worden.

terug naar behandelingen

Bel me voor een afspraak.

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug om een afspraak te maken.

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.