Beauty Bootcamp

Mooi Zo heeft op het gebied van huidverbetering alles onder de pannen. Zo is het onder meer mogelijk om binnen een vooraf vastgestelde periode van bijvoorbeeld zes of twaalf weken met een mix van huidverbeterende behandelingen de gehele uitstraling van het gezicht in topconditie te krijgen en daarna ook te houden. "Je moet het zien als een bootcamp voor het gelaat" , aldus Angelique. "Het is mijn passie om vaak drukbezette vrouwen én mannen naar een jonge, stralende huid te coachen. We willen er immers allemaal graag fris en mooi uit blijven zien. Als het even kan zónder plastische chirurgie en niet onnatuurlijk! Daartoe bied ik binnen mijn salon alle mogelijkheden ."

Workouts voor de huid

Dat blijkt als we het brede scala van huidverbeteringstechnieken nader bekijken. Neem nu als voorbeeld fractional needling, een behandelmethode waarbij door middel van snel pulserende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. "De huid wordt dus eigenlijk opzettelijk, maar onzichtbaar verwond", legt Angelique uit. " Daardoor komt een natuurlijk, zelfherstellend vermogen op gang. Tevens maken we tijdens deze behandeling dankbaar gebruik van het feit dat de huid dankzij de microkanaaltjes veel beter in staat is om voedingsstoffen, zoals vitaminen en hyaluron uit een serum, op te nemen. Het eindresultaat is met een mooie, nieuwe en jongere huid dan ook verbluffend." Maar de gelaatsbootcamp omvat méér. Zoals microdermabrasie, een methode waarb ij de bovenste huidlaag als het ware wordt gezandstraald, waardoor een nieuwe frisse huidlaag zichtbaar wordt. En peelings, die ervoor zorgen dat pigmentvlekken verminderen en de huidstructuur verbetert. Met de Dermashaper, een apparaat dat met een combinatie van ultrasone geluidsgolven en elektro-impulsen aanzet tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine. wordt ingezet op een vollere en strakkere huid. "En dan is er ook nog de face-lift massage", aldus Angelique. " Een behandeling waarbij met het oog op een algehele conditieverbetering van de huid het bindweefsel stevig wordt geactiveerd en de doorbloeding sterk wordt bevorderd." Zelfs wanneer er sprake is van diepere vouwen of rimpels die het gezicht een vermoeide of boze uitdrukking geven, heeft Il/looi Zo het antwoord paraat. "Dan is het mogelijk om via kleine, oppervlakkige prikjes in de huid hyaluronzuur onder de rimpel aan te brengen. Een geweldig mooie oplossing, waarvan de behandelde maar liefst zeven tot acht maanden plezier heeft."

Practice is what I preach!

Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek! Met de uitgebreide specialistische kennis die Angelique opdeed tijdens onder meer de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten kan zij u een gedegen advies geven over uw huid en wat uw 'costumer made' behandelplan zou kunnen gaan worden. U zult zich ook verbazen over de prijzen en u krijgt meteen een indruk van datgene waarin salon Mooi Zo nog meer uitblinkt. Wat dacht u van 'Maxbrows', een techniek waarbij door middel van kleine krasjes in de huid een pigment wordt aangebracht? Met als resultaat één tot twee jaar perfecte en niet van echt te onderscheiden wenkbrauwen. Zonder dat u ooit nog bij hoeft te tekenen!

Bron: Rondom Valkenswaard uitgave 34

terug naar behandelingen

Bel me voor een afspraak.

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug om een afspraak te maken.

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.